Hyperbool en nog wat

8

Lijsten 2 Spots 3
Elke keer als Allie Brosh iets nieuws plaatst op haar immens populaire blog staat het internet op z'n kop. Even ontroerend als absurd, Allie Brosh heeft een unieke toon en het vermogen om complexe emoties te vangen in bedrieglijk eenvoudige illustraties. Allie Brosh is zonder twijfel dé belangrijke Amerikaanse humorist van dit moment, met de nodige diepgang die net de juiste snaar raakt.
Haar bestseller uit de VS is nu verkrijgbaar in het Nederlands, en belooft hier net zo'n hit te worden als in haar thuisland.

'Stel je voor dat David Sedaris kon tekenen... Betoverend' - People Magazine
Verschenen in
Genre
Literaire non-fictie
Laatste editie
02 september 2014
Uitgeverij
Xander Uitgevers B.V.
ISBN
9789401602853 , 9789401602860


Door lezers

Literatuur Club / Nog meer literaire beeldverhalen, nu mét beelden
06 juli 2018 36 reacties
Tussen de bladzijdes / Even lachen!..
18 maart 2017
Prowisorio Leest / Ik weet het niet. Echt niet.
10 juni 2016 29 reacties
  Meer artikelen
Advertentie

Lezersrecensies (3)

Fantastisch als je er van houdt

door: Miebet 1 like
Dit is ongetwijfeld een fantastisch leuk boek, als je er van houdt. Gezien alle awards en lovende besprekingen zijn er veel mensen die er van houden, maar ik blijk daar niet toe te behoren. Blogs over de honden nog wel aardig, de rest spreekt me te weinig aan.

Snelle weglezer die je doet schaterlachen.

door: kouk 1 like
''Hyperbool en nog wat'' is een collectie strips van Allie Brosh. Met kleine stukjes tekst en veel tekeningen verteld ze over haar jeugd, depressies en haar honden. Ik heb vaak hardop moeten lachen om de hilarische tekeningen. Omdat er op sommige pagina's alleen tekeningen staan, vlieg je zo door...

Een opvallend boekje

door: Jacqueje 1 like
Alleen al als je de omslag van het boek ziet, kun je er bijna niet om heen. Bij mij wekte het nieuwsgierigheid op. Zoveel dat ik besloot om verder te kijken dan de omslag.

Hyperbool en nog wat is een bundeling van 8 blogs van Allie Brosh. Op humoristische wijze schrijft zij over haar zwakzinnige...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic