In de lift

75

Artikelen 1

Ava staat in de lift, ze is onderweg om Evan, met wie ze aan het daten is, te verrassen voor zijn verjaardag. Ze draagt een regenjas met eronder een weinig verhullende outfit. Wanneer de lift arriveert op de tweeëntwintigste verdieping, heeft Ava geen enkel vermoeden dat de avond heel anders zal verlopen dan ze denkt…

In de lift is een kort verhaal van de populaire Amerikaanse auteur Vi Keeland. In het najaar verschijnt de vertaling van haar boek De baas een heerlijke office romance.

Verschenen in
Genre
Romantiek
Aantal pagina’s
24
Laatste editie
27 september 2018
Uitgeverij
Q
ISBN
9789021416335


Artikelen over In de lift

Hebban Adventskalender 2018 - Dag 3
03 december 2018 24 likes
  Meer artikelen

Lezersrecensies (7)

Kort maar krachtig

door: RianneMolenaar 1 like
Met maar 24 pagina's is dit boek toch wel heel erg spannend. Op de laatste pagina gebeurt er van alles en wil je graag meer weten. Maar dan stopt het ineens. Benieuwd of er nog een vervolg komt!

Grappig anders

door: Ine Jansen 1 like
Dit genre lees ik nooit. Dit korte verhaal vond ik grappig. Leesbaar geschreven en je blijft nieuwsgierig. Hoewel ik me niet helemaal kan voorstellen dat ik hier meer van ga lezen, is dit ‘niemendalletje’ een leuk intermezzo.
ebook

leuk maar wel te kort

door: acrazylady 1 like
een kort verhaaltje over Ava die onderweg is na Evan met wie ze aan het daten is om hem te verassen voor zijn verjaardag maar de avond loopt niet zoals ze verwacht had. las het in een keer uit maar het is ook een super kort verhaaltje, had van mij wel iets langer gemogen.
ebook

Nieuwsgierig

door: Dona Deruddere 1 like
Vond het een leuk en grappig verhaal. Zo’n verhaal pas goed tussen 2 boeken om je terug volledig in een verhaal te verdiepen. Dit is een kortverhaal maar zou toch wel graag eens een boek van Vi Keeland lezen.
ebook

Spanning in de lift

door: Diana Mom 1 like
Ik denk vaak dat kortverhalen niet helemaal aan mij besteed zijn. Ik hou van diepgang en wil personages leren kennen, het liefst van binnen en van buiten. Ook hou ik niet van e-books. Ik vind niks zo lekker als een boek in mijn handen houden. Toch besloot ik dit kortverhaal – onderdeel van de...
ebook

Lekker tussendoortje

door: Deborah 1 like
Af en toe vind ik het heerlijk om zulke boeken even tussendoor te lezen. Ik heb nog niet eerder wat van deze schrijfster gelezen en ik zie ook dat dit pas het eerste boek is wat vertaald is, maar ik hoop zeker meer van haar te lezen. Ik heb het e-book in 1x uitgelezen en vond het eigenlijk vrij...
ebook

even wat anders?

door: Joke Zwier 1 like
Dit genre is voor mij niet weggelegd. Ik vond het korte verhaal goed opgebouwd, alleen oppervlakkig. Ik kan mij ook eigenlijk hierbij niets voorstellen. Om dit genre goed te kunnen beoordelen moet je denk ik ook echt een fan ervan zijn en dat ben ik duidelijk niet. Het was mij lang genoeg. De...
ebook

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic