Advertentie

In je dromen ga jij

104

Rank 4265 Gelezen 110 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 126 Favoriet 10 Recensies 25
Literatuur & Romans Artikelen 1 Lijsten 1 Spots 12   Topics 0
In je dromen ga jij van Inge van der Krabben is een indrukwekkende familieroman over drie generaties Marokkaanse vrouwen in Nederland en het familiegeheim dat hen verbindt.

Op het sterfbed van haar moeder krijgt de veertigjarige Mariam een opdracht die haar leven op zijn kop zet: vind mijn eerstgeboren zoon voor ik sterf, maar houd het geheim. Kan ze voldoen aan de laatste wens van Safia? Overweldigd door vragen en emoties regelt Mariam haar vertrek naar haar geboorteland Marokko.
Aya, Mariams dochter, staat op het punt van trouwen. Ze heeft haar ouders ook iets op te biechten, maar is bang om haar hart te volgen. In Marokko leert Mariam een andere kant van Safia, en van zichzelf, kennen. En vindt ze op tijd de verloren broer?
In je dromen ga jij is een prachtige roman over ongeschreven regels, het durven openbreken van tradities en het toelaten van het onbekende. Van een fijnzinnige schrijver met een goed gevoel voor karakter en sfeer.
+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
256
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
Eerste editie
08 februari 2019
Laatste editie
08 februari 2019
ISBN
9789024580491 , 9789024580507


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (25)

Keuze van de redactie
Geertje Otten Hebban Recensent

Niets nieuws onder de zon

door: Geertje Otten 1 reactie

In februari 2019 verscheen In je dromen ga jij, de tweede roman van Inge van der Krabben. Op de achterflap ronkt het: ‘een roman over ongeschreven regels, het durven openbreken van tradities en het toelaten van het onbekende’. Zo’n tekst schept verwachtingen, maar Van der Krabben maakt deze...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: In je dromen ga jij

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.