Jam & zuur

0

Artikelen 1

In Jam & Zuur wisselen ouderwetse klassiekers en gedurfde, moderne smaakcombinaties elkaar af om de voorraadkast te vullen met diverse groente en het lekkerste fruit van het seizoen. Naast een stap-voor-stapbereiding voor jam vind je nog veel meer zoete verleidingen zoals bramenlimonade, appelboter en rode-bessengelei met rozemarijn. Ook inleggen met zuur biedt meer mogelijkheden dan zelf atjar maken: van ingelegde citroen tot bietenchutney en pickles van bloemkool.

'Mijn voorliefde voor inmaken en bewaren komt uit mijn jeugd. We hadden een grote moestuin waar van alles te oogsten viel. Mijn moeder maakte jam in grote hoeveelheden. Dan werd er een heuse "Operatie Jam" op touw gezet en waren mijn broer en ik hulpjes die de juiste deksels bij de potten zochten, de besjes van de takken risten, pruimen ontpitten en - het leukste - de pannen mochten uitlikken.'

Philippine van der Goes (1979) is verliefd op lekkers en oprichtster van de culinaire blog Liefdevoorlekkers.nl. Daarnaast werkt ze als freelancer in de culinaire communicatie en heeft ze als receptontwikkelaar aan diverse kookboeken meegewerkt. Jam & Zuur is haar eerste kookboek op eigen naam.

Verschenen in
Genre
Culinair
Laatste editie
21 april 2016
Uitgeverij
Carrera
ISBN
9789048832637 , 9789048832644 , 9789048832644


Artikelen over Jam & zuur

Culinair Prijzencircus
05 november 2016 5 likes
  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 9,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 9,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €9,99 bijAdvertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic