Kippenvel - Horrorland

10

Spots 1 Top25's 1
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Vertaald door
T. Hoekstra
Laatste editie
17 februari 2006
Uitgeverij
Uitgeverij Kluitman Alkmaar B.V.
ISBN
9789020623291 , 9789020623598


Door lezers

Scifi & Fantasy Club / De Club van Tien voor even de Club van Toen #2
23 maart 2017 6 reacties
  Meer artikelen

Lezersrecensies (4)

Geweldige kinderspanning!

door: Yvie 1 like
Vorig jaar bedacht ik me om eens grondig te ruimen, omdat ik aan chronisch ruimtetekort leed in mijn huis. Ik zag deze reeks staan, helemaal compleet, Nederlandse uitgave en bedacht dat ik die nooit meer zou lezen. Ik gaf ze aan een vriendin zodat zij haar nichtje blij kon maken. Conclusie: ik heb...

''Welkom in Horrorland.''

door: Joey 2 likes
Mijn eerste boek uit de Kippenvel reeks. Teleurgesteld, zeer zeker niet. Ik heb me eigen dan ook meer dan prima vermaakt met het geschreven verhaal. Horrorland: Een zeer geslaagd tussendoortje! Op naar de volgende. 3 solide sterren van mijn kant.

Heerlijk griezelen!

door: Natasja (Tazzy) J. 1 like
Deze week heb ik een berg kippenvel boeken overgenomen. Echt jeugdsentiment! Ze blijven leuk! Linda gaat met haar ouders, broertje Robin en zijn vriendje naar een nieuw themapark. Ze heeft er helemaal geen zin in. De rit heen is een drama, maar uiteindelijk komen ze toch aan. Eenmaal binnen...

Favoriete boek als kind

door: Alegna 1 like
Dit boek kon ik echt verslinden! Diverse malen gelezen en is goed blijven hangen! Was sowieso gek op de kippenvel boeken!

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic