Kipper's feest
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 1 3 3 2 1 1 0

Kipper's feest

5

Gelezen 5 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 5
Junior   Topics 0

Hoera! Kipper geeft morgen een feest, zijn verjaardagsfeest. Hij is druk bezig met het schrijven van de uitnodigingen. Met een groot penseel verft hij: Morgu is mijn ferjaardagfees. Om 12 uur. Kome jullie ook? Maar nie te lat Hij bakt ook een taart. Hij pakt een grote kom en doet er krenten en eieren in. En bloem en krenten en suiker en nog meer krenten. De volgende dag is het zo ver. Kipper wacht op zijn vriendjes. En hij wacht.... Maar er komt niemand. Zelfs zijn beste vriend Tijger niet. En de taart ruikt zo heerlijk. Waarom komen zijn vrienden niet naar zijn feest? Kipper is het liefste hondje van de hele wereld. Hij is vrolijk, nieuwsgierig, grappig en ondeugend. Hij betovert alle kinderen en ouders die eenmaal begonnen zijn met lezen van zijn verhalen. Kipper's boeken zijn wereldwijd miljoenen keren gelezen en voorgelezen.

+


Genre
Kind & Jeugd
Prentenboeken (<6 jaar)
Aantal pagina’s
32
Uitgeverij
Aerial Media Company B.V.
Eerste editie
01 oktober 2014
Laatste editie
29 september 2014
ISBN
9789402600254


Boekinformatie wijzigen


Recensies (5)

Keuze van de redactie
Katy Hebban Recensent

Twee keer taart voor Kipper

door: Katy 1 like

Kipper is jarig en hij geeft een feest. Het olijke hondje heeft een taart gebakken mét een kers er bovenop en al zijn vriendjes uitgenodigd. Kipper is er helemaal klaar voor, maar waarom komt er dan niemand?

Kipper werd voor het eerst opgevoerd in het prentenboek De blauwe ballon waarin hij samen...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Kipper's feest

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.