Advertentie
Kipper's feest

Kipper's feest

5
Gelezen 5 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 5
Junior   Topics 0

Hoera! Kipper geeft morgen een feest, zijn verjaardagsfeest. Hij is druk bezig met het schrijven van de uitnodigingen. Met een groot penseel verft hij: Morgu is mijn ferjaardagfees. Om 12 uur. Kome jullie ook? Maar nie te lat Hij bakt ook een taart. Hij pakt een grote kom en doet er krenten en eieren in. En bloem en krenten en suiker en nog meer krenten. De volgende dag is het zo ver. Kipper wacht op zijn vriendjes. En hij wacht.... Maar er komt niemand. Zelfs zijn beste vriend Tijger niet. En de taart ruikt zo heerlijk. Waarom komen zijn vrienden niet naar zijn feest? Kipper is het liefste hondje van de hele wereld. Hij is vrolijk, nieuwsgierig, grappig en ondeugend. Hij betovert alle kinderen en ouders die eenmaal begonnen zijn met lezen van zijn verhalen. Kipper's boeken zijn wereldwijd miljoenen keren gelezen en voorgelezen.

Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
32
Uitgeverij
Aerial Media Company B.V.
Laatste editie
29 september 2014
ISBN
9789402600254
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Hebban recensie

    Katy Hurkmans Hebban Recensent

Twee keer taart voor Kipper

door Katy Hurkmans op 31-12-2014

Kipper is jarig en hij geeft een feest. Het olijke hondje heeft een taart gebakken mét een kers er bovenop en al zijn vriendjes uitgenodigd. Kipper is er helemaal klaar voor, maar waarom komt er dan niemand?

Kipper werd voor het eerst opgevoerd in het prentenboek De blauwe ballon waarin hij samen met zijn baasje een hoop gekke avonturen beleeft. Ondertussen heeft Kipper een hele reeks gekregen...


Lezersrecensies (3)

Hoe een teleurstelling toch een feestje werd

door: Margreet de Vries 1 like
Samenvatting

Kipper is het liefste hondje van de wereld. Hij is vrolijk, nieuwsgierig, grappig en ondeugend. Hij betovert alle kinderen en ouders zodra zij begonnen zijn met lezen van zijn verhalen.
In dit boek speelt de verjaardag van Kipper een rol.
Kipper is jarig en hij viert dit groots.
Hij...

Komen mijn vriendjes nog??

door: Sophia van Meel 1 like
Kipper's feest is een makkelijk voorleesboek.

Leuk voorleesboek wat uitnodigt om verschillende stemmen te gebruiken. 
De illustraties zien erg mooi en begrijpelijk uit.
Het sluit aan bij de beleving van het verhaal.

Kipper organiseert zelf zijn verjaardagsfeestje.
Stuurt uitnodigingen naar zijn...

Een feestje met de vrienden van Kipper

door: Jozzeeland 1 like
Mick Inkpen heeft een prentenboek geschreven en geillustreerd in 1993 wat in 2014 voor het eerst is uitgegeven in het Nederlands.

De illustraties zien erg verzorgd uit, op het eerste oog lijken het eenvoudige aquareltekeningen, maar zeker niet kinderachtig. De illustraties zeker steeds getekend op...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook