Advertentie
Lightningbolt

Lightningbolt

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Lightningbolt is de spirituele biografie van de schrijver Hyemeyohsts Storm. In dit boek wordt het levensverhaal van Hyemeyohsts Storm (Lightningbolt) verweven met de leringen van de tienduizenden jaren oude discipline van de Zero Chiefs. Deze traditie gaat terug tot de Maya en tot zelfs ver daarvoor.
De hoofdpersoon Lightningbolt is een jongeman en een Metis (van gemengd bloed, Cheyenne-Sioux en Duits). Als Metis hoort Lightningbolt er voor zowel de blanken als volbloed indianen niet echt bij.
Opgroeiend als "Reservaat Kind" is Lightningbolt geobsedeerd door oorlog en armoede. Hij lijkt dan ook te zijn voorbestemd voor een tragisch einde, totdat hij Estcheemah ontmoet, één van de krachtigste Medicijn Chiefs die ooit heeft geleefd.
Dankzij haar leert hij om te gaan met zijn pijn, frustraties, verdriet, etc. Zij onderwijst hem in de traditie van de oude tempelscholen en dankzij haar leert hij over het Zelf, Schoonheid, Zelf Verantwoordelijkheid, het evenwicht tussen Vrouwen en Mannen, het Heilige Leven en de Medicijn Wielen.
Naast een meeslepende beschrijving van de transformatie van de jonge Lightningbolt, bevat dit boek een zeer uitgebreide en diepgaande beschrijving van de Leringen van de Zero Chiefs. Als lezer word je uitgedaagd om over je eigen Zelf en het Leven na te denken.Dit boek geeft je de handvatten om meer inzicht in je Zelf te krijgen en je eigen Zelf Ontwikkeling vorm te geven.
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
484
Uitgeverij
Wehomah Productions
Laatste editie
25 november 2014
ISBN
9789490748012 , 9789490748050
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic