Advertentie

Loslopen

17

Rank 4946 Gelezen 19 Aan het lezen 3 Wil ik lezen 37 Favoriet 0 Recensies 2
Literatuur & Romans   Topics 0

Had ik ook maar ergens een staartje om mijn energie mee te geleiden, om alle onrust en levenslust en zenuwen mee weg te kwispelen. Heel klein maar, zwiepzwiepzwiep.
Drummen, boksen, schilderen, een volkstuin, archeologie; Laura van der Haar is er nooit van overtuigd dat ze het juiste doet. Tot de dag waarop ze haar kantoorbaan opzegt en een hond neemt: Takkie.
Samen lopen ze stad en land af. Ze zijn in de kroeg, in de bus en in het bos; overal snuffelen ze rond, en altijd maken ze wel iets buitengewoons mee. De sprankelende taal waarin Laura van der Haar hun belevenissen weet te vangen maakt Loslopen tot een feest der herkenning voor hondenbezitters, leunstoelreizigers, vechtsporters, hangjongeren, bierdrinkers en wandelaars.

+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Uitgeverij
Uitgeverij Podium b.v.
Eerste editie
01 april 2019
Laatste editie
01 oktober 2021
ISBN
9789057599514 , 9789057599521 , 9789463810944


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (2)

Keuze van de redactie

Meeslepende chaos

door: Doortje

We hebben er massaal last van: een brein dat nooit stilstaat. Zo ook Laura van der Haar (1982). Net als vele anderen piekert de schrijfster zich suf, met slapeloosheid, onrust en het allesoverheersende gevoel ‘nooit het juiste te doen’ tot gevolg. Op zoek naar rust probeert Van der Haar van alles...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Loslopen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken