Meester

7

Artikelen 2

Een dertienjarige latinojongen is veroordeeld tot levenslang. Hij heeft drie mense vermoord en hij zal nooit meer vrijkomen. De jongen is zowel intelligent als geestig, en zijn advocate, een Iraans-Amerikaanse vrouw, is volkomen door hem gefascineerd. Na zijn berechting blijft ze hem bezoeken en vraagt ze hem om zijn levensverhaal aan haar te vertellen. Elke zondag, veertien jaar lang, vertelt de jongen over zijn leven en vooral over zijn relatie met de Meester, een beruchte en zeer geweldadige crimineel die hem op jonge leeftijd heeft geadopteerd. Geld, drugs, racisme en wetteloosheid werden al snel onderdeel van zijn leven. Waarom heeft hij drie mensen vermoord? En bovenal: wie is zijn Meester?

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
272
Laatste editie
22 april 2016
Uitgeverij
Cargo
ISBN
9789023494799 , 9789023496793


Artikelen over Meester

  Meer artikelen
Bestel dit ebook vanaf  €7,79 bijAdvertentie

Hebban recensie

    Rose Leighton Hebban Recensent

Weinig pakkend

door Rose Leighton op 19-07-2016

Toen Big Daddy me vroeg wat ik wou doen in het leven, antwoordde ik hem zo vastberaden als ik kon: Ik wil de geschiedenis ingaan.


Met deze zin opent Meester van Chahdortt Djavann, en het is Rody, de dertienjarige hoofdpersoon van dit boek, intussen gelukt om de geschiedenis in te gaan. Hij is namelijk veroordeeld tot levenslang omdat hij maar liefst drie mensen heeft vermoord. Een paar dingen...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic