Net even anders

29

Posey Osterhagen is altijd een buitenbeentje geweest. De enige die op school naar haar omkeek, was de stoere, knappe Liam Murphy. Zij was verliefd op hem en hij niet op haar, maar dat vond ze niet zo erg. Ze waren wél goede vrienden - ook fijn! Tot ze hem op een dag een rotopmerking over haar hoorde maken, en hij alsnog haar hart brak... iets wat ze hem nooit helemaal heeft kunnen vergeven.

Nu is hij terug. Hij is nog steeds stoer en knap, en heeft inmiddels het nodige meegemaakt. Posey is vast van plan om bij hem uit de buurt te blijven!

'Grappige, spitse dialogen, aardige plots en ontroerende scènes...' - NBD Biblion over 'Droom van een man'

'Heerlijk, en zo grappig dat je er hardop om moet lachen.' - USA Today

'En weer weet ik waarom ik zo'n fan ben van Higgins.' - Fresh Fiction

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
384
Laatste editie
10 november 2015
Uitgeverij
HarperCollins Holland
ISBN
9789402704006 , 9789402750201
Bestel dit ebook vanaf  €7,99 bijAdvertentie

Hebban recensie

Vermakelijk boek vol stereotypes

door Chantal Winckens op 01-02-2016

Posey, die eigenlijk Cordelia heet, is als baby geadopteerd door een koppel dat het Duitse restaurant Guten Tag runt. Zelf heeft ze niet zo veel met koken, maar juist wel met oude spullen. Ze heeft een eigen brocanterie en woont met haar katten en hond in een oude kerk. In haar pubertijd was ze niet populair, zo was haar bijnaam 'Anne Frank', maar ze was wel verliefd op de hunk van haar school....


Lezersrecensies (2)

Mijn absolute favoriet!

door: romys87 1 like
Dit is oprecht één van de mooiste boeken die ik ooit gelezen heb. Ik lees graag feelgood romans en deze blijft nog steeds, na heel veel boeken, met stip op 1 staan! Het is zoals de titel zegt, nèt even wat anders!

Net even anders

door: Zwartraafje 1 like
... Tja, het verhaal is nu niet bepaald super origineel én vermits dit genre boeken niet bekend staat om zijn onverwachtse plotwendingen is ook ‘Net even anders’ voorzien van een hoog voorspelbaarheids-gehalte. Toch slaagde Kristan Higgins er ondanks de eenvoudige verhaallijn moeiteloos in om...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic