Advertentie

Nikki

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Junior   Topics 0
Vandaag is de dag van de casting! Met tegenzin gaat Nikki, een meid van elf waar niks mis mee is, met haar hoogzwangere moeder naar de filmstudio. Voor de sprookjesscène die ze moet voorspelen krijgt ze een vreemd jongetje als partner, een bloedserieus type met rood haar. Dat voorspelen wordt dus niks. Maar als haar moeder in hoge barensnood naar het ziekenhuis wordt afgevoerd, zit dat roodharige ventje wel naast Nikki op de achterbank. Aan het gebrul uit Sems mobieltje te horen is zijn vader het daar niet mee eens, maar Sem schijnt daar niet erg mee te zitten.
Thuisgekomen in hun Amsterdamse grachtenhuis, wacht Nikki, samen met haar mooie en knappe oudere zus en met hun lastige kleine zusje, op de komst van hun ouders en hun kersverse broertje. En ja hoor, die Sem is er dan ook weer.
Hoe het allemaal gegaan is kan Nikki niet helemaal volgen, maar op het eind van die lange dag vol hilarische gebeurtenissen ligt ze samen met Sem op de bank, in de woonkamer van dat grote grachtenhuis. En dan merkt Nikki dat ze misschien wel een écht probleem gaat krijgen, iets héél bijzonders - eentje tot over haar oren!
+


Genre
Kind & Jeugd
Fictie 10-12 jaar
Uitgeverij
Em. Querido's Uitgeverij Kinderboek
Eerste editie
23 augustus 2005
Laatste editie
23 augustus 2005
ISBN
9789045102030


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: Nikki

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken