Onruststokers

3

Artikelen 1 Spots 2

Alena heeft haar moeder nooit gekend. Ze woont bij haar halfbroer Danny en zijn vriend Nick, die een onafhankelijke politieke koffiebar runt - de plek op de wereld waar Alena het liefste is. Als Alena erachter probeert te komen wie haar moeder eigenlijk was, probeert haar broer haar onderzoek op alle manieren te dwarsbomen.

Haar veilige leven begint steeds heviger op zijn grondvesten te schudden wanneer een aanslagpleger bommen legt in supermarkten in haar buurt, de boekwinkel wordt aangevallen en ze meer over haar moeder te weten komt. Heeft Danny gelijk als hij haar tegen de werkelijkheid wil beschermen?

Catherine Barter gaf les in Amerikaanse literatuur en promoveerde op de jeugdboekenschrijver Sherman Alexie. Ze is mededirecteur van de oudste onafhankelijke 'radicale' boekwinkel in Londen, Housmans. Onruststokers is haar eerste jeugdroman.

Verschenen in
Genre
Young Adult
Laatste editie
01 november 2017
Uitgeverij
Lemniscaat B.V., Uitgeverij
ISBN
9789047709350


Artikelen over Onruststokers

  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 15,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 15,95
bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (2)

Teleurstellend gemis van actie

door: Merel Kuitert 1 like
De flaptekst van het boek intrigeerde me. Het boek gaat over een meisje die haar moeder nooit gekend heeft en samenwoont met haar broer en zijn vriend. Wanneer ze op zoek wil gaan naar wie haar moeder eigenlijk was, lijkt haar broer haar te dwarsbomen. Daarnaast is er nog een mysterieuze...

Waar was de onrust?

door: Audrey 1 like
Onruststokers is een boek waar ik al van had gehoord (op YALC deze zomer), maar eigenlijk links had laten liggen omdat de beschrijving me niet aanstond. Maar toen werd ik door Hebban gevraagd voor een Hot-or-Not van het boek en toen kon ik de verleiding niet weerstaan. Ik stap eens graag uit mijn...