Operatie Zeer Ernstige Ramp

,

14

Lijsten 1
Juffrouw Van der Toorn stak haar handen in de lucht en ineens zat ze midden in een van haar buien. Ik zou wel van alles met Sam Veterklep willen doen! Insmeren met poep en veren! Ik ga hem keilhalen! IK HAAT HEM! gilde ze. Ze bleef staan en keek met verwilderde ogen naar Nona en Niels. Die stonden hand in hand met hun rug tegen de muur en keken angstig terug.

Dit boek gaat over een Ramp. Een Zeer Ernstige Ramp van het Aller Ernstigste Soort. Dit boek gaat ook over radeloze ouders, twee dwaze buurmannen, een stotterende klasgenoot en een tot wanhoop gedreven schooljuffrouw. En over een rat. Dus denk maar niet dat het een vrolijk boek is. Het is juist een ernstig boek. Een Zeer Ernstig Boek.
Je bent gewaarschuwd.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Laatste editie
29 september 2011
Uitgeverij
Van Goor
ISBN
9789000036677 , 9789000305414 , 9789047519645 , 9789000307203
Bestel dit ebook vanaf  €5,99 bijAdvertentie

Lezersrecensies (2)

Een vrolijk boek vol humor

door: Sara isphording 1 like
Na het lezen van de verschrikkelijke steen, wilde ik meer boeken van Tosca menten lezen. Nu ik een hele boekenkast vol heb, weet ik zeker dat 'operatie zeer ernstige ramp ' mijn favoriet is. Het is een heel grappig boek en je kan niet stoppen met lezen.

Een vrolijk, energiek boek over pesten

door: Selene 1 like
(Ik heb geen/zo min mogelijk spoilers in mijn recensie geschreven) Titel: Operatie Zeer Ernstige Ramp (op Librarything, op Hebban.nl, op de site van de auteur) Auteur: Tosca Menten Taal: Nederlands Serie: nee Soort uitgave: hardcover Aantal pagina's: 260 Uitgever: Van Goor (Uitgeverij Unieboek |...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic