Passie voor paarden

,

3

Artikelen 2 Lijsten 1

Negentien jaar is Jesse Drent, en hij treedt vrijwel iedere week op tijdens paardenevenementen in heel Nederland met zijn Arabische merrie Andorra en shetlander-hengst Macho. Het is heel bijzonder om te zien hoe hij zijn paarden met veel liefde en aandacht ongelooflijke dingen heeft geleerd: steigeren, liggen, knielen, naar hem toe komen en nog veel meer. Binnen een paar jaar is Jesse uitgegroeid tot een idool van heel veel paardenliefhebbers, die dolgraag op dezelfde manier met hun paard willen leren omgaan. In dit boek vertelt Jesse over zijn overtuiging dat je paarden juist met liefde veel meer kunt leren dan door ze te straffen. Hij vertelt over de bijzondere band die hij met zijn paarden heeft en laat de lezer zien hoe zij zelf ook op een andere manier met hun paard kunnen omgaan: het enige wat nodig is, is anders leren denken. Jesse heeft al een hele grote schare fans die hem volgen op social media en voor hem in de rij staan bij de paardenevenementen waar hij optreedt.

Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd , Jeugd & Kind (non-fictie)
Laatste editie
15 september 2015
Uitgeverij
Uitgeverij Kluitman Alkmaar B.V.
ISBN
9789020622003


Artikelen over Passie voor paarden

  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 17,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 17,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Hebban recensie

Fris en kleurrijk boek voor elke paardenvriend

door Edith op 14-10-2015

De negentienjarige Jesse Drent is de Justin Bieber van de Nederlandse ruitersport. The good looking Jesse, zijn paard Andorra en shetlander Macho zijn graag geziene gasten op paardenevenementen. Wat maakt Jesse nu eigenlijk zo bijzonder? Hij traint geen miljoenenpaard en behoort ook niet tot de ruitertop van ons land. Het zit hem in iets anders. Iets wat in de grootse paardensport nog weleens...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic