Run for Life. De complete gids voor elke loopster

1

Run for Life is een praktische, inspirerende en up-to-date gids voor elke vrouwelijke loper en elke vaardigheid: van start-to-runners tot doorwinterde loopsters met heel wat meer kilometers op de teller. Ook voor zij die even geen puf meer hebben, de motivatie kwijt zijn of geen vooruitgang meer boeken biedt dit aanstekelijke boek een oplossing. Met tips en informatie voor elke leeftijd over: het perfectioneren van de looptechniek, het kopen van de ideale loopschoenen, het inpassen van loopsessies in een overvolle agenda, het opstellen van een resultaatgericht maar haalbaar loopschema, het kiezen van een eerste race, de draad oppikken na zwangerschap of blessure,… vindt elke loopster haar tweede adem en wordt elk obstakel op de weg met gemak overwonnen. De persoonlijke loopervaring van auteur Sam Murphy wordt geruggensteund door wetenschappelijke kennis en aangevuld met de bevindingen en route van échte vrouwen. Run for Life is zonder twijfel hét loopboek voor elke vrouw en een onmisbare koop nog voor je in die loopschoenen investeert.               

Verschenen in
Genre
Lifestyle & Vrije tijd
Aantal pagina’s
208
Laatste editie
20 februari 2016
Uitgeverij
Stichting Kunstboek
ISBN
9789058565440

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 24,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 24,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Lezersrecensies (1)

Plezier in hardlopen

door: leeswolvin 1 like
Run for Life is geschreven door een hardloopster en heeft als doelgroep elke vrouwelijke loper en elke vaardigheid: van start-to-runners tot doorgewinterde loopsters. Toen ik begon met hardlopen was ik aangewezen op boeken die door mannen geschreven waren. Het leuke van dit boek is dat de rode...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic