Spiralize !

1

Spaghettislierten van gezonde groenten in plaats van tarwe? Mooie ‘krullen’ van komkommer, courgette en rettich op je bord? Door groenten in slierten te snijden zet je in een handomdraai een calorie- en koolhydraatarme maaltijd op tafel, terwijl je voor je gevoel geniet van een goed gevuld gerecht.

Spiralize! bevat ruim 40 makkelijke en smakelijke recepten waarmee je snel een gezonde maaltijd met veel groenten kunt bereiden. Door de stapsgewijze instructies en de heldere foto’s is dit boek ook ideaal voor wie nog geen ervaring heeft met een spiraalsnijder (spiralizer). De groenteslierten en krullen zijn niet alleen lekker en gezond, maar zien er ook nog eens uitnodigend uit op je bord. Met de groenteslierten kun je salades opleuken en gerechten garneren.
In plaats van traditionele pasta van tarwe kun je met de spiraalsnijder noedels van bijvoorbeeld courgette en wortel maken. Zo kun je nog steeds genieten van een bord pasta, maar zonder al die calorieën en geraffineerde koolhydraten.

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
96
Laatste editie
09 september 2015
Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV
ISBN
9789045210032

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 12,50
Bestel het boek bij Blz. vanaf 12,50
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Hebban recensie

Groenten eten in de vorm van spiralen is leuk

door Sia Vogel op 03-11-2015

Spiralize, 40 supergezonde recepten met in spiralen gesneden groenten. Dat is duidelijk, het gaat alleen over groenten in de vorm van spiralen. Een mooi uitgegeven boekje geschreven door Stephanie Jeffs.

Stephanie Jeffs is een kok die zich met name bezighoudt met rauw voedsel. Zij is de beheerder van de website Explore Raw. In Spiralize gaat het niet alleen om rauw voedsel maar mag koken of bakken...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic