Advertentie
Sporen in de sneeuw

Sporen in de sneeuw

6
Gelezen 6 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 3 Favoriet 2 Recensies 1
Junior Top25's 1   Topics 0
Pelle en zijn nichtje Senta verheugen zich erg op de wintervakantie, die samenvalt met de jaarmarkt en zijn vele activiteiten. Het is één groot feest en het jaarlijkse hoogtepunt in het dorp. Maar net nu ze voor het eerst alleen op pad zouden mogen, gaat in het dorp het gerucht dat Olle Per is gezien. Iedereen is in rep en roer. Pelle en Senta slaan alle waarschuwingen in de wind. Zij hebben maar één ding voor ogen: genieten van de vakantie en de festiviteiten. Wat ze niet beseffen, is dat hun behulpzaamheid ernstige gevolgen zal hebben. De dorpelingen zijn het erover eens: Olle Per is de oorzaak van alle narigheid. Maar is dat ook zo, of wordt iedereen op het verkeerde been gezet? Wat wordt er in het dorp verzwegen?
Een pakkend en spannend verhaal, sfeervol en met humor verteld, over vooroordelen en vriendschap. Voor iedereen vanaf 10 jaar.
Genre
Kind & Jeugd
Fictie 10-12 jaar
Aantal pagina’s
488
Uitgeverij
Uitgeverij Clavis B.V.B.A.
Laatste editie
12 januari 2015
ISBN
9789044823288
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Realistisch kinderboek

door: Chantal Hutchison 4 likes
Sporen in de sneeuw gaat over Senta en haar neef Pelle. Nu ze eindelijk voor het eerst samen op pad mogen gaan zijn ze natuurlijk erg enthousiast en hebben het plan samen naar de jaarmarkt te gaan. Helaas valt hun idee haast in duigen: June - Pelle’s moeder – is geschrokken van het gerucht dat...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook