Spuntino

2

Artikelen 6
Spuntino is de langverwachte opvolger van de bestseller en Kookboek van het jaar 2013 Polpo van Russel Norman.
En net als bij Polpo zullen zowel onderwerp als vormgeving heel origineel zijn. Ook Spuntino valt op door zijn bijzondere rug en de prachtige fotografie

Spuntino is de derde onderneming van het team achter de restaurants Polpo en Polpetto, waar Noord-Italiaanse gerechten geserveerd worden. Spuntino is echter een Amerikaanse diner, het soort dat je vindt in het hippe Brooklyn.
Spuntino is New York in boekvorm: van pittige salades tot sappige sliders, van rijke pizzette tot dronken desserts. Je zult een glimp opvangen van de New Yorkse foodie-hemel tijdens de culinaire wandeling door culturele centra van de stad en eigenzinnige buurten zoals East Village en Williamsburg. Russell Norman toont zijn favoriete delicatessenwinkels, brasseries, straathandelaren, snoepwinkels en drankbars.
Verscholen achter een roestbruine voorgeven in het bruisende hart van het Londense Soho vind je Spuntino: de belichaming van de bruisende restaurantscene van New York.
Spuntino neemt je mee op culinair avontuur naar New York en brengt het beste van de Amerikaanse keuken naar jouw keuken.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
320
Laatste editie
17 september 2015
Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV
ISBN
9789045211619


Artikelen over Spuntino

Hebban Culinair recensie top 10 november 2015
01 december 2015 2 reacties
  Meer artikelen
Bestel dit boek vanaf  €10,75 bij

bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Hebban recensie

Tover de smaak van New York op tafel

door Saskia Balmaekers op 13-11-2015

Vorig jaar september struinde ik een week door de straten van New York. Veel te kort om kennis te maken met het overdonderende culinaire aanbod in de stad. Gelukkig staat sinds kort Spuntino – een culinair avontuur door de straten van New York in mijn boekenkast, waardoor de smaak van New York op elk gewenst moment op tafel is te toveren.

Spuntino is de opvolger van Polpo, met eenzelfde...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic