Suzie Ruzie en het schaartje

,

14

Artikelen 1

Ken jij Suzie Ruzie al? 'Suzie Ruzie en het schaartje' is een geweldig leuk prentenboek van Jaap Robben, met illustraties van Benjamin Leroy.

Suzie Ruzie
Suzie Ruzie is een eigenzinnig meisje met eindeloos veel energie en fantasie. Net als elke peuter maakt ze elke dag weer van alles mee. Zo vindt ze in een la een schaartje, of eigenlijk vindt het schaartje haar. En voor je het weet gaat zo'n schaartje een eigen leven leiden en knipt het er lustig op los. Alles en iedereen, binnens- én buitenshuis, moet eraan geloven - zelfs haar trouwe vriend Hond.

Jaap Robben en Benjamin Leroy
Jaap Robben en Benjamin Leroy maakten eerder samen furore met kinderboeken als 'De Zuurtjes' en 'Als iemand ooit mijn botjes vindt'. Met Suzie Ruzie laten ze zien dat ze ook geweldige verhalen voor nóg jongere kinderen kunnen maken. De boeken over Suzie Ruzie vormen een hartveroverende serie prentenboeken over een gedenkwaardige peuter.

Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
32
Laatste editie
15 maart 2016
Uitgeverij
Gottmer Uitgevers Groep bv
ISBN
9789025761646


Artikelen over Suzie Ruzie en het schaartje

Hebban Sterrenparade (25)
10 juli 2016 3 likes
  Meer artikelen
Bestel dit boek vanaf  €13,99 bij

bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Hebban recensie

Suzie is pure K3

door Nienke Pool op 27-04-2016

Suzie Ruzie en het schaartje is niet het eerste boek dat Jaap Robben & Benjamin Leroy samen maakten. Hiervoor stond het duo reeds garant voor o.a. De Zuurtjes, over twee zure broers waar niemand naast wil wonen en voor de onvolprezen gedichtenbundel Als iemand ooit mijn botjes vindt. Succes verzekerd, dus met hun nieuwste reeks gingen de heren voortvarend te werk en maakten er meteen twee. Naast ...


Lezersrecensies (1)

Vergeet thuis niet de schaar op te bergen

door: Verhaalkabaal 1 like
Suzie en Hond vervelen zich. De potloden zijn bot, de puzzel wil niet passen en de nieuwe pop is al kapot. Maar dan hoort Suzie een stemmetje vanuit de kast. ‘Wie is daar?’ vraagt Suzie verrast. ‘Ik ben het, en ik heb honger,’ klinkt het zielig uit het laatje van de kast. ‘Honger?’...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic