Advertentie

Troebel water

82

Gelezen 95 Aan het lezen 3 Wil ik lezen 47 Favoriet 4 Recensies 16
Thrillers & Spanning Lijsten 1 Spots 1   Topics 0

Belinda Aebi snijdt een nieuw hoofdstuk aan in haar carrière. In de afgelopen vijf jaar schreef ze zeven misdaadromans in de reeks rond de Gentse onderzoeksrechter Maud Gelderman, die tijdelijk on hold wordt gezet. 'Troebel water' is een originele stand-alone, waarin liefhebbers van spannende romans op hun wenken bediend worden met sublieme plottwists.

Kraanbestuurder Jos houdt van zijn vak en hij houd van de Schelde. Elke dag sluit hij ritueel af door vijf minuten met een verrekijker op te gaan in het ongeëvenaarde landschap waarin hij dagelijks werkt. Tot hij op een dag 'iets' opmerkt in het water. Een lijk... Wat volgt is een bizar onderzoek waarin alle sporen maar in één richting gaan: die van een doodlopend straatje. Alles wijst op een tragisch ongeval. Of niet?

+


Genre
Thrillers & Spanning
Spannende boeken algemeen
Aantal pagina’s
288
Uitgeverij
Manteau
Eerste editie
09 januari 2017
Laatste editie
09 januari 2017
ISBN
9789022333174 , 9789460415579
Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (16)

Keuze van de redactie
Samantha Stroombergen Auteur

Kabbelende thriller

door: Samantha Stroombergen 1 like

Thrillerreeksen of standalones? De Vlaamse auteur Belinda Aebi kan over allebei meepraten. Ze schreef de afgelopen jaren voornamelijk aan haar boeken over de Gentse onderzoeksrechter Maud Gelderman, maar heeft een pauze van haar protagonist genomen om in de huid te kruipen van kraanbestuurder Jos....

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Troebel water

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.