Vegadutchie kookboek

4

Artikelen 10 Lijsten 2
Zelfs de meest doorgewinterde vleeseters zijn blij verrast na het proeven van een brownie met zoete kokosslagroom, kerriehumus met pastinaakchips, peer & basilicum-smoothie of een kruidige linzensalade. Vegan is booming en dat komt door pioniers als Jolijn Pelgrum van Vegadutchie.nl. Met haar blog inspireert ze tienduizenden trouwe lezers om gezonder te eten en bewuste keuzes te maken.

In Vegadutchie vind je vele verleidelijke foto's, herkenbare verhalen en praktische variatietips. Het kookboek bevat zowel spannende, nieuwe recepten als bijgewerkte toppers van het blog. Jolijn laat zien dat gezond eten niet alleen heel simpel, maar vooral ontzettend leuk en lekker is. Vegadutchie is 100% vegan, 100% relaxt, 100% genieten!

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
176
Laatste editie
02 juni 2015
Uitgeverij
Nieuw Amsterdam
ISBN
9789046819555


Artikelen over Vegadutchie kookboek

Lindy’s Vegan Challenge #4
22 oktober 2015 2 reacties
Veganisme – the basics
08 oktober 2015
  Meer artikelen
Advertentie

Hebban recensie

Vrolijke kennismaking met vegan

door Maaike Ebbinge op 21-06-2015

Ben je op zoek naar een plantaardiger of gezonder bestaan? Vegadutchie kan je dan goed op weg helpen. Vegadutchie is het eerste kookboek van Jolijn Pelgrum dat voortkwam uit haar gelijknamige, populaire vegan foodblog. Jolijn wil mensen graag bewuster leren leven met het voeden van het lichaam. Dat doet ze door een heleboel recepten met ons te delen.
Wat hier en daar, jammer genoeg, mist is de...


Lezersrecensies (1)

Mooie vormgeving & lekker bijzonder gezond eten

door: Lioba Wijlaars 1 like
Ik ben een vegetariër vanaf mijn geboorte. Hierdoor ben ik rond mijn 18de mij verder gaan verdiepen in de verschillende leefstijlen wat betreft vegetarisch en veganistisch eten. Ik werd dus erg nieuwsgierig naar veganistisch eten. Ik ben dus heel erg blij met dit boek. Het geeft mij op een leuke...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic