Veggie Very Much

2

Dit prachtige vegetarische kookboek met adembenemende fotografie, is gebaseerd op de succesvolle blog/website Veggie Very Much. De zomerse sfeer die het uitstraalt inspireert meteen om te koken uit dit smakelijke boek. Het is niet ingedeeld volgens het traditionele voorgerechten, hoofdgerechten en toetjes concept, maar het volgt het ritme van de dag; de ochtend, middag en avond. Om van elke dag weer iets speciaals te maken.

Veggie Very Much bevat recepten met groenten, bladgroenten, noten, fruit, bonen, granen; meer dan voldoende om heerlijk mee aan de slag te gaan. Naast de recepten vind je ook informatie en achtergrondverhalen over bepaalde ingrediënten en wat de invloed er van is op je lijf. Maar bovenal is het kookboek Veggie Very Much een smakelijke boost, ook op de niet-zomerse dagen van het jaar.

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
224
Laatste editie
25 juli 2016
Uitgeverij
Aerial Media Company B.V.
ISBN
9789402601305

Lezersrecensies (1)

Kleurrijk en inspirerend; een verrukkelijk feestje voor ogen `en smaakpapillen!

door: Shyama in Boekenland 1 like
Mirjam Leslie-Pringle, die met haar gezin op het zonnige eiland Ibiza woont, begon in 2012 een blog met dezelfde naam als dit boek, Veggie Very Much. Haar drijfveer is om mensen te inspireren met heerlijke en makkelijke recepten met verse en pure seizoensgebonden ingrediënten - zonder vlees - die...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic