Verberg je liefde

2

Artikelen 1

Carolina Groenendaal is geëmigreerd naar Engeland om een groot geheim achter te kunnen laten. Ze komt te wonen bij een ouder echtpaar, waar ze een kleine woonplek kan scheppen. Ze is ambitieus en wil graag een leuke baan. Ze ziet een vacature bij een gerenommeerd bedrijf dat documentaires maakt, zowel op nationaal als internationaal niveau. Dat zou een mooie kans zijn! Met het aannemen van haar nieuwe baan verandert er veel voor haar. Ze leert er ontzettend veel en ze geniet van de nieuwe contacten die ze maakt. Ze herleeft. Ze ontmoet er ook de liefde van haar leven. Maar om zijn hart voor eeuwig te winnen, moet ze wel haar geheim prijsgeven... en daarvoor moet ze ook door een periode van pijn heen.

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans , Feelgood
Laatste editie
03 april 2015
Uitgeverij
Uitgeverij Ellessy
ISBN
9789086602780


Artikelen over Verberg je liefde

  Meer artikelen
Advertentie

Hebban recensie

Een debuut zonder ritme

door Jacky Overmeen op 30-06-2015

Van huis-aan-huisbladen naar een eigen debuutroman: Carla Gielens deed het dit jaar en hiermee is de droom van deze freelance journaliste uitgekomen. Gielens, woonachtig in Arnhem, schreef meerdere boekjes maar nog nooit had ze een roman geschreven. Uitgeverij Ellessy zag er wel wat in en zo verscheen Verberg je liefde in de boekhandels.

Verberg je liefde is een korte roman die 265 pagina’s telt....


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic