Vergeten

6

De een hard-to-get, de ander een tikje saai. Silvie moet kiezen in de roman Vergeten, van José Vriens.

Kort na elkaar leert Silvie twee leuke mannen kennen. Tijdens de kerstborrel op haar werk klikt het met collega Vincent; met Nieuwjaar ontmoet ze kunstenaar Carl. Met hem gaat het in sneltreinvaart van klik naar daten, en als ze na de kerstvakantie terugkomt op haar werk, laat ze Vincent links liggen. Maar of dat nou zo slim is? Carl blijkt erg laks met afspraken en gaat vooral op in zijn kunst. Vincent daarentegen mag dan saai zijn, hij helpt Silvie wél om haar biologische vader te vinden.

José Vriens heeft zichzelf ruimschoots bewezen als auteur van moderne familieromans. Ze schrijft vlotte verhalen met spanning en romantiek. Vergeten is ook weer zo'n fijne feelgoodroman.

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans , Feelgood
Aantal pagina’s
240
Laatste editie
01 december 2015
Uitgeverij
Omniboek
ISBN
9789401904476 , 9789401904483

Hebban recensie

    Diana Mom Hebban Recensent

Boeiend feelgood verhaal dat je verrast

door Diana Mom op 23-05-2016

Bij sommige auteurs hoef je eigenlijk nooit te twijfelen of een boek wel of niet goed is. José Vriens is zo’n auteur. Ze schrijft vlotte verhalen vol spanning en romantiek, volgens de achterflap van Vergeten. Ook meldt de flaptekst dat de boeken heerlijk weglezen en dat je ze dichtslaat met een voldane zucht.

Silvie is niet op mannenjacht, maar toch leert ze kort na elkaar twee leuke mannen...


Lezersrecensies (1)

Weer een prima roman van Jose

door: Fardau 1 like
Een roman die vlot wegleest en nergens langdradig wordt. Op sommige punten is de hoofdpersonage wel erg lang koppig en tegendraads. Ze twijfelt tussen twee leuke mannen, jammer vind ik dat wanneer ze eindelijk haar defintieve keuze maakt het verhaal patsboem is afgelopen. Het was naar mijn idee...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic