Advertentie
Verraad 1

Verraad 1

5
Gelezen 6 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 6 Favoriet 0 Recensies 2
Young adult Lijsten 1 Spots 4   Topics 0
Lang geleden was Aera één groot, welvarend koninkrijk. Gebeurtenissen die niemand zich tegenwoordig nog kan herinneren, leidden echter tot een radicale tweedeling waarbij het concurrerende Noorder en Zuider Koninkrijk werden geboren.
Wanneer een jonge vrouw zwaargewond ontwaakt in een ziekenhuis van het Noorder Koninkrijk en ontdekt dat ze geen flauw idee meer heeft wie ze is of wat er is gebeurd, is ze de wanhoop nabij. Vriend Trojan vertelt haar dat de autoriteiten haar op de hielen zitten, alleen heeft zij geen idee waarom. Langzaam ontwart ze een netwerk van leugens en intriges en neemt ze de zware taak op zich iets te doen aan het dictatorschap waaronder het land al jaren gebukt gaat. Wie is er te vertrouwen, wie heeft het bij het rechte eind en wie lukt het vast te houden aan zijn idealen, als alles en iedereen haar tegenwerkt?
Auteur Sanne de Bock (Utrecht, 1994) studeert geneeskunde in Nijmegen. Al van jongs af aan houdt zich ze zich bezig met het creëren van verhalen, boeken en liedjes, meestal zelf geïllustreerd. Zodra de studieboeken en de stethoscopen kunnen worden neergelegd, grijpt ze haar laptop om het scherm te vullen met haar vele personages en haar eigen werelden, waarin ze soms liever verblijft dan in de werkelijkheid. 'De Strijd om Aera - Verraad' is haar debuut.
Genre
Young Adult
Uitgeverij
Palmslag
Laatste editie
18 maart 2017
ISBN
9789491773594
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 15,00
E-book prijsvergelijker

Door lezers

Young Adult Club / Nederlandse Young Adult boeken #2
11 december 2018 20 reacties
Young Adult Club / HYACelebrateReading To Be Read
11 november 2018 4 reacties
Er was eens... / De boekenreis loopt bijna af. Week 49 en 50
21 december 2017 18 reacties
  Meer artikelen

Hebban recensie

    Anneke van Ieperen Hebban Recensent

Beslist geen onverdienstelijk debuut

door Anneke van Ieperen op 01-08-2017

In 2014 besloot de Utrechtse Sanne de Bock om naast haar studie geneeskunde eindelijk gehoor te geven aan de drang om haar fantasie de vrije loop te laten. Volgens eigen zeggen is ze ambitieus genoeg om een trilogie te schrijven. Twee jaar geleden was het eerste deel in ‘De strijd om Aera voltooid en vond ze door middel van Slagboom, een crowdfundingplatform van uitgeverij Palmslag, een weg om...


Lezersrecensies (1)

Wie is te vertrouwen?

door: Hilma Werff 1 like
Verraad is het eerste deel in de spannende serie: Strijd om Aera. Alanna is door een ongeluk haar geheugen kwijt en moet door haar vriend Trojan horen wie ze is en wat er is gebeurd. De autoriteiten zijn naar haar op zoek en ze moeten vluchten. Maar spreekt hij wel de waarheid? En wat te denken van...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook