Vladiwostok!

28

Top25's 1
REALLIFEROMAN OVER POLITIEK, MEDIA, SEKS EN ZOGENAAMDE VRIENDSCHAP
Grote man in Vladiwostok! Is Fons Nieuwenhuijs, politiek adviseur en communicatiestrateeg, die de ambitie heeft om zijn vriend Hans Portielje 'neer te zetten' in de Haagse politiek. Zijn aanbeden vrouw Pam, ex-tv-presentatrice, met wie hij een eigen bureau runt, ziet niks in het project - waarschijnlijk omdat Hans nogal een womanizer is, die zijn keurige Margot van Heusden Altena (ja, van de vroegere minister) belazert met toevalliege studentes. Nieuwenhuijs zelf is niet zo'n vrouwenjager, hij heeft genoeg aan de een á twee gezinnetjes die hij ooit per ongeluk heeft gesticht en waar Pam voor haar eigen bestwil niks van weet.
'een van de aardigste en leukste schrijvers uit de Nederlandse literatuur' MATTHIJS VAN NIEUWKERK
P.F. Thomése (1958) schreef naast Zuidland de romans Heldenjaren en Het zesde bedrijf, de novellen Haagse liefde &De vieze engel en de verhalenbundel Greatest Hits. In 2003 publiceerde hij Schaduwkind, waarvan de vertaalrechten wereldwijd warden verkocht. In 2005 verscheen zijn korte roman Izak.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
28 juni 2014
Uitgeverij
Olympus
ISBN
9789025424299 , 9789025429805 , 9789025422950 , 9789049801076 , ...

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 15,00 Bestel het ebook bij Libris voor 7,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 15,00 Bestel het ebook bij Blz. voor 7,99
bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersBestel dit luisterboek voor  €15,90 bij

bestellen

Advertentie

Lezersrecensies (2)

Plat en lelijk boek

door: Christian Deterink 1 like
Van Thomèse had ik al eerder zijn eerste ‘J. Kessels’-boek gelezen. Ik verkeerde toen nog in de veronderstelling dat dit een luchtig tussendoortje was (een lekker plat en volks schelmenromannetje) van een verder serieuze schrijver (en zo ziet die er ook uit op de foto op de achtergrond; als een...

Boze blanke mannen aan de macht

door: Kaj Peters 1 like
Satirische vertelling over macht en het halsstarrig proberen deze te behouden terwijl het uit de vingers glipt. De twee hoofdpersonen zijn beide onuitstaanbare rotzakken, die met vrouwen spelen alsof het dingen zijn. Hun politieke ambities zijn bijna net zo hol, daar hun idealisme plaats heeft...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic