Vleugellam

41

Randy Susan Meyers beschrijft in haar boek Vleugellam de dramatische gebeurtenissen in het leven van de zusjes Lulu en Merry. Hun kindertijd was altijd al verre van rooskleurig, maar een dag voor Lulu’s tiende verjaardag verandert hun bestaan in een ware nachtmerrie. Hun vader is door hun moeder het huis uit gegooid, maar hij blijft terugkomen. Voor Lulu is het moeilijk hem te negeren: ze laat hem binnen, met dramatische gevolgen. Vleugellam is een aangrijpende psychologische roman van New York Times-bestsellerschrijfster Randy Susan Meyers, nu in voordelige midprice-editie.

‘Deze beklemmende psychologische roman laat je tot je het állerlaatste woord hebt gelezen niet meer los.’ – JAN

‘Hartverscheurend.’– LINDA.NL
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Vertaald door
Nicoline Timmer
Laatste editie
04 maart 2011
Uitgeverij
Artemis & Co
ISBN
9789047200932 , 9789047201960 , 9789047201588 , 9789026333231
Advertentie

Lezersrecensies (6)

cover

door: Jadith_Isa 1 like
Ik ben dat linkse meisje op de cover! Dat is denk ik vijf jaar geleden, toen was ik tien jaar. Wat leuk dat t boek op de site staat! Ik moet het boek nog steeds lezen, toen was ik iets te jong haha.

Aanrader

1 like
Het is prachtig verhaal dat gaat over twee zussen die elkaar altijd blijven steunen, vooral in moeilijke tijden. In de trend van Tatiana de Rosnay. Ik kan het boek aanraden.

Recensie Vleugellam

door: Anita Poot-Knulst 1 like
Indringend verhaal over hoe twee zussen omgaan met de moord op hun moeder door hun vader. Je volgt ze vanaf het moment dat ze nog klein zijn totdat ze zelf een jaar of veertig zijn. Hoe lang blijft het je achtervolgen en hoe ga je er mee om? Bezoek je je vader in de gevangenis of juist niet? Mooi...

Recensie Vleugellam

door: Mieke Piersma 1 like
Wat een fantastisch boek is Vleugellam. Een onvergetelijk verhaal over Lulu en Merry; twee zusjes in rouw vanwege het geweld van hun vader. De onverbrekelijke band tussen deze 2 zussen die tot elkaar veroordeeld zijn na de gewelddadige moord op hun moeder en een poging tot moord op het jongste...

Recensie Vleugellam

door: Annemieke Roolvink 1 like
Wat een prachtig boek, een verhaal over 2 zussen die allebei op een verschillende manier omgaan met het verleden. Ik heb het in 2 dagen uitgelezen, hopenlijk komt deze schrijfster heel snel met een nieuw boek!

Recensie Vleugellam

door: carla de ridder 1 like
Hou je van de boeken van Tatiana de Rosnay dan moet je dit boek zeker gaan lezen. In 1 dag uitgelezen.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic