Voodookind

1

Spots 2
Een razend spannende, vlot en realistisch geschreven avonturen detective met een vleug science fiction en het bovennatuurlijke.

Rechercheurs McKagan & Craig onderzoeken een reeks mysterieuze sterfgevallen op de heide in Schotland, nabij een historisch slagveld. De dorpelingen denken dat het nabijgelegen kasteel Macdor behekst is, en dat een kwade macht verantwoordelijk is voor de moorden. Ze horen en zien vreemde geluiden en lichten. Floris van Muiden is daar op vakantie met zijn ex Gwyneth Allwright en erop gebrand om het kasteel te onderzoeken. Maar als het hem eindelijk lukt komt hij iets tegen dat hij liever niet had gezien.

In de Bahamas beginnen de problemen. Het bedrijf waar hij voor werkt is in een race om het ruimtetoerisme verwikkeld en wil pertinent de eerste zijn. Er gebeuren vreemde ongelukken en voorvallen en Floris wordt achtervolgd door pech. Intussen gaan McKagan en Craig door met hun onderzoek. De zaken lopen uit de hand en Floris komt tot de conclusie dat hij terug moet naar het kasteel in Schotland om de boel op te lossen. Is er sprake van een kwade macht of is het iets anders?

Een ware page-turner!
Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
22 oktober 2018
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402182798 , 9789402183665


Door lezers

Desirée leest / Recensie: Ronald-Henk Ritsma - Voodookind
03 december 2018 2 reacties
Desirée leest / Hebban Reading Challenge 2018 - november
01 december 2018 10 reacties
  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 20,99 Bestel het ebook bij Libris voor 9,50
Bestel het boek bij Blz. vanaf 20,99 Bestel het ebook bij Blz. voor 9,50
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersLezersrecensies (1)

Aanrader

door: Desirée 1 like
In Schotland werken McKagan en Craig als rechercheurs. Samen doen ze onderzoek naar een aantal bijzondere sterfgevallen. Carl Watergate, een Amerikaanse journalist, is één van de slachtoffers en hij wordt dood gevonden op de heide. Net als alle andere slachtoffers had een angstaanjagende...
ebook

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic