Vuurstapel

6

Artikelen 1 Lijsten 1

In de nasleep van een bloedige revolutie die eindigt in de publieke terechtstelling van de voormalige dictator van haar thuisland, wordt de dertienjarige Emma uit het weeshuis geplukt door een mysterieuze oude vrouw die haar grootmoeder blijkt te zijn. Nog vreemder dan het feit dat Emma tot op dat moment het bestaan van de grootmoeder niet eens vermoedde, zijn de magische krachten die de oude vrouw schijnt te bezitten.

Vuurstapel is het verhaal van het jaar dat daarop volgt, een jaar waarin Emma volwassen wordt in een land dat met het verleden in het reine probeert te komen terwijl het heden uit z’n voegen barst.

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
384
Laatste editie
07 januari 2016
Uitgeverij
Atlas Contact
ISBN
9789025444877 , 9789025446659


Artikelen over Vuurstapel

Winternachten in Den Haag
26 november 2015 1 like
  Meer artikelen

Lezersrecensies (2)

Niet zo briljant als de Witte Koning

door: Martijn '69 1 like
Ik las eerder de Witte Koning van Györgi Drogoman (2005) en dat vind ik een ontzettend goed boek. Omdat er maar één ander boek van Dragoman in vertaling is uitgekomen heb ik een tijdje gewacht met het lezen van dat andere vertaalde boek, wie wat bewaard heeft wat. Maar ja, de verwachtingen...

Moeilijk te volgen op zijn tijd.

door: Inge Otter-helder 1 like
Een boek over een roemeens meisje wat na de dood van haar ouders in een kindertehuis terecht komt. Als oma er dan achter komt dat ze een kleindochter heeft neemt oma haar mee en begint een nieuw leven bij elkaar. In het beginsel is het boek makkelijk te lezen. Hier en daar mysterieus en vol rare...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic