Advertentie
Winger

Winger

4
Gelezen 6 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 19 Favoriet 1 Recensies 1
Young adult Lijsten 2 Top25's 2   Topics 0

Winger is een grappig en aangrijpend youngadultboek voor jongens, geschreven door Andrew Smith. Herkenbaar voor pubers. Vol droge humor, grappiger dan Adrian Mole.
Ryan Dean West aka Winger is veertien, vijfdeklasser, en net verhuisd naar de heibelafdeling van zijn internaat. (Hij werd betrapt toen hij een telefoon aan het hacken was. Oeps.) Nu is hij kamerbuddies met de grootste eikel van het internaat in plaats van met zijn beste vrienden. En dan is er nog school, rugby en zijn vriendin Annie, die hij ervan moet overtuigen dat Winger meer is dan een aaibaar ondermaats hardloopmaatje. Maar daarmee zijn de problemen nog lang niet voorbij...
Andrew Smith is de gevierd en bekroond auteur van onder meer Grashopper Jungle en 100 Sideways Miles. Winger was zijn doorbraak in Amerika.

Genre
Young Adult
Fictie 15+
Fictie 13-15 jaar
Aantal pagina’s
448
Uitgeverij
de Fontein Jeugd
Laatste editie
07 november 2017
ISBN
9789026143557 , 9789026143564
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Keuze van de redactie
Joke Simmelink Hebban Recensent

Seks en humor voeren de boventoon in deze coming-of-ageroman

door: Joke Simmelink
“Er kon niet veel zijn wat zo ruk was als in het derde en een-na-laatste jaar van high school zitten, met afstand de beste van de klas zijn en dat allemaal op pas veertienjarige leeftijd.”


Met die woorden begin het eerst hoofdstuk van de YA-roman Winger. Je zou het misschien niet verwachten, maar...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook