Advertentie

Ziva

80

Rank 6232 Gelezen 91 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 54 Favoriet 3 Recensies 31
Thrillers & Spanning Artikelen 1 Lijsten 2 Spots 2   Topics 0

Onderzoeksjournalist Ziva Berkowitz krijgt een tip over grootschalige fraude in een middelgrote Nederlandse gemeente. Ze besluit er dieper in te duiken en achterhaalt geheimen die ze beter niet had kunnen ontdekken. Iets wat klein leek blijkt van een gigantische omvang. Corruptie, witwaspraktijken, mishandelingen en liquidaties zijn aan de orde van de dag in de wereld die ze steeds verder weet bloot te leggen.

Buiten haar diepgravende onderzoek om raakt Ziva ook betrokken bij een duistere familiekwestie, waarbij haar vermogende broer Yakov wordt afgeperst.
Als op een dag haar tipgever onder verdachte omstandigheden om het leven komt, raakt de zaak in een stroomversnelling.

Een afgrijselijke moord is aanleiding voor rechercheur Johan Verhulst om zich nadrukkelijk met de zaak te gaan bezighouden. Maar ook Leo Klokman, producent van het televisieprogramma CrimeXplorer, stort zich op deze misdaad. Met zijn team neemt hij onverantwoorde risico's die tot levensbedreigende gevolgen leiden.

John Winkel (1950) is jarenlang uitgever geweest van onder meer kinderboeken, vakinformatie en publiekstijdschriften. Aansluitend was hij werkzaam als zelfstandig management consultant, trainer en coach.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Aantal pagina’s
340
Uitgeverij
LetterRijn
Eerste editie
16 maart 2018
Laatste editie
13 maart 2018
ISBN
9789491875496 , 9789491875557
Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (31)

Keuze van de redactie

Een onderhoudende thriller

door: Joop Hazenbroek

Uitgeverij LetterRijn is er de laatste jaren in geslaagd om Nederlandse thrillerauteurs die nog niet bekend zijn bij het grote publiek, een podium te geven om hun debuut te maken. Zo hebben verschillende auteurs inmiddels met enige regelmaat hun verhalen gepubliceerd, met succes en goede recensies....

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Ziva

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken