Giveaway

  • Geplaatst

    16-04-2018
  • Einddatum

    23-04-2018

Vijf jaar Willem-Alexander: win een boekenset voor jong en oud(er)!

Koning Willem-Alexander zit vijf jaar op de troon en dat zou je zomaar reden kunnen noemen voor een feestje. Daarom geeft Hebban drie sets weg van het fotoboek ‘Willem-Alexander, vijf jaar koning’ en het weetjesboek ‘Waarom de koning geen kroon draagt’. Om samen met kind van te genieten rond Koningsdag.

Over Waarom de koning geen kroon draagt

In 2018 zit koning Willem-Alexander al vijf jaar op de troon. Maar zit hij in zijn dagelijks leven ook echt op een troon? En hoe heeft hij eigenlijk koningin Máxima leren kennen? In dit prachtige fullcolour boek lees je alles over het koninklijke leven van nu, met een vleugje historie. Je vindt er interessante feiten en geestige weetjes over koning Willem-Alexander, koningin Máxima en de drie prinsessen. Ook staan er korte fictieve (voorlees)verhalen in die een beeld schetsen van de rol van ons koningshuis in onze samenleving. De kleurrijke en gedetailleerde illustraties en de echte foto's van Willem-Alexander en zijn gezin geven het boek koninklijke allure.

Over Willem-Alexander, vijf jaar koning

Hoe vult Willem-Alexander zijn koningschap in? Waarin verschilt zijn aanpak met die van zijn moeder? Welke veranderingen zijn zichtbaar? Heeft hij de verwachtingen waargemaakt? In drie thematische hoofdstukken wordt zijn rol als staatshoofd wordt bekeken. Daarbij is er apart aandacht voor leven en werk van koningin Máxima, het gezins- en familieleven van koning en koningin en voor de buitenlandse collega’s van Willem-Alexander. Ieder hoofdstuk heeft een inhoudelijke inleiding, gevolgd door een reeks fotospreads, met unieke beelden van een van de vaste fotografen van de koninklijke familie, Patrick van Katwijk. De teksten zijn van auteur en historicus Han van Bree, bekend van de jaarboekenreeks Het aanzien van.

Wil je kans maken op deze mooie set? Doe dan het volgende:

1)     Vul onderstaand deelnameformulier volledig in
2)     Geef in het opmerkingenveld van het formulier antwoord op de volgende vraag:    

Wat is volgens jou de allerbeste manier om Koningsdag te vieren?

Account maken

Reacties op: Vijf jaar Willem-Alexander: win een boekenset voor jong en oud(er)!

Gerelateerd