Hebban Newsroom

12
maart 2020
om 12:00

Boekbericht: ‘Wild’ van Harlan Coben

‘Een ijzingwekkend spannende standalone-thriller van de meester van de domestic suspense.’

Over het boek
Dertig jaar geleden werd er een kind gevonden in de bossen, een kleine jongen. Hij was volkomen verwilderd en had geen idee wie hij was of hoe hij in de bossen terecht was gekomen. De naamloze jongen werd Wilde gedoopt.

Nu is er weer een kind verdwenen, Naomi Pine, maar niemand is er zeker van of het meisje niet gewoon een soort uit de hand gelopen verstoppertje speelt. Zelfs haar eigen vader lijkt zich niet al te veel zorgen te maken. Maar strafrechtadvocate Hester Crimstein vraagt zich af of er niet iets duisterders aan de hand is. Haar kleinzoon weet te vertellen dat Naomi vreselijk werd gepest op school en naarmate ze steeds meer verhalen van hem hoort, wordt Hester alleen maar bezorgder. Ze belt Wilde, die met zijn militaire achtergrond en grote kennis van veiligheidsnetwerken vast wel weet wat hij moet doen. Maar zelfs Wilde kan Naomi niet -vinden. Als er na vier dagen vertwijfeld zoeken per post een vinger wordt bezorgd, weet -Wilde dat het vermeende verstoppertje spelen in een geheel nieuwe, verontrustende en -mogelijk gruwelijke fase is beland.  

‘Geweldig. Ik ben jaloers.' - Stephen King

Over de auteur
Harlan Coben (1962) is een Amerikaanse thrillerauteur. Hij debuteerde in 1990 met Dood spel, maar het grote succes kwam met een serie rond sportmakelaar en speurder Myron Bolitar, een spannende en soms ook zeer komische reeks. Daarnaast bleef Harlan Coben ook standalones schrijven, waarbij Tell No One (vertaald als Niemand vertellen) het begin was van zijn succes in Nederland. 

Wild van Harlan Coben verschijnt op 17 maart a.s. bij uitgeverij Boekerij. Lees hier de recensies die we schreven over Laat niet los (****) en De ontdekking (****) of ga naar het dossier dat we schreven over Coben.         
  
Komt de nieuwe Harlan Coben op jouw Wil ik lezen-boekenplank? Reageer onder dit artikel.      Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2312 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Boekbericht: ‘Wild’ van Harlan Coben

Gerelateerd

Over

Harlan Coben

Harlan Coben

Harlan Coben (1962) is een Amerikaanse thrillerauteur. Hij debuteerde in 1990 me...


Gesponsorde boeken