Advertentie

Hebban Newsroom

20
april 2020
om 09:00

Boekbericht: ‘Zilveren vleugels’ van Camilla Läckberg

‘Het langverwachte vervolg op Gouden kooi waarin Faye de strijd met mannen weer aangaat.’

Over het boek
Net als Faye begint te denken dat de rust in haar leven is teruggekeerd, wordt ze plotseling weer in het nauw gedreven. Ze is in het buitenland een heel nieuw leven begonnen; haar ex-man Jack zit in de gevangenis en haar bedrijf Revenge is waanzinnig succesvol. Maar vlak voordat Revenge in de VS gelanceerd gaat worden, wordt het bedrijf serieus bedreigd en is Faye gedwongen naar Stockholm terug te keren. Met de hulp van een zorgvuldig geselecteerd team van vrouwen, gaat ze de strijd aan om haar bedrijf veilig te stellen - en om zichzelf en degenen die ze liefheeft te beschermen.

Over de auteur
Camilla Läckberg (Fjallbäcka, 1974) is een Zweedse auteur en van huis uit econoom. In enkele jaren tijd is ze uitgegroeid tot een van de bestverkopende Zweedse thrillerauteurs. Haar misdaadromans over Patrik Hedström en Erica Falck kregen voortdurend lovende kritieken en vonden hun weg naar een groot en internationaal lezerspubliek. Läckbergs thrillers spelen zich af in en rondom Fjällbacka, gelegen aan de Zweedse westkust en tevens de geboorteplaats van de auteur.

Zilveren vleugels van Camilla Läckberg is vertaald door Elina ven der Heijden en Sophie Kuiper, en verschijnt eind mei bij uitgeverij The House of Books. Lees hier de recensies die we schreven over Vrouwen zonder genade (****) en Gouden kooi (***).

Komt Zilveren vleugels op jouw Wil ik lezen-boekenplank? Reageer onder dit artikel.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2098 volgers
3 boeken
3 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Boekbericht: ‘Zilveren vleugels’ van Camilla Läckberg

Gerelateerd

Over

Camilla Läckberg

Camilla Läckberg

Camilla Läckberg (Fjallbäcka, 1974) is een Zweedse auteur en van huis uit eco...