Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban Newsroom

09
juli 2024
om 09:32

Bouw je vakantieleesstapel in 6 stappen!

1 reactie

De zomer is begonnen, de vakantie staat voor de deur en dat betekent zeeën van tijd voor al je boeken. Maar hoe stel je nu zo'n vakantieleesstapel samen? Daar gaat heel wat denkwerk in zitten. Gelukkig hebben we een handig stappenplan bedacht om de beste boeken te vinden voor jouw leesstapel.

Het is elk jaar een hele klus om boeken uit te zoeken die je op vakantie wilt gaan lezen. Wat als je ervoor kiest om een thriller mee te nemen en straks onder de Zuid-Europese zon snakt naar een feelgood? Sowieso is één boek in je koffer stoppen natuurlijk niet genoeg. Maar de juiste selectie titels kiezen kan behoorlijke wat stress opleveren en dat is nu juist niet wat je nodig hebt. Van tevoren voorspellen hoe je hoofd staat tijdens de vakantie blijft moeilijk te voorspellen en daardoor kun je aan flinke twijfel onderhevig zijn als je uit het boekenaanbod probeert te kiezen.

Hebban biedt de oplossing. Een stappenplan (nu echt) voor jouw mooiste, beste, leukste, spannendste, grappigste, inclusiefste en jaloersmakende vakantieleesstapel. Klik snel op onderstaande knop om te ontdekken hoe jij in 6 stappen jouw beste vakantiestapel tot nu toe samenstelt. 

Naar het volledige artikelReacties op: Bouw je vakantieleesstapel in 6 stappen!