Hebban Newsroom

03
augustus 2022
om 12:00

De Bestseller 60 van week 31: Zo onzichtbaar mogelijk door het leven

Elke week wordt de Bestseller 60 gepubliceerd met daarin de zestig bestverkochte titels van die week. Hieronder vind je de wekelijkse top 5 en een aantal uitgelichte titels. Voor de volledige lijst kijk je op de website van de Bestseller 60.

Top 5 in week 31

1.    Charlotte Labee - Overprikkeld brein
2.    Suzanne Vermeer - Koraalrif
3.    Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
4.    Karin Slaughter - Gewetenloos
5.    David Baldacci - De 6:20 man

Uitgelicht

Zo onzichtbaar mogelijk door het leven
Paula wordt door de weduwe van haar kennis Jim gevraagd zijn naam te zuiveren. Zeven jaar geleden werd hij in verband gebracht met de verdachte dood van zijn assistente Lucy. De zoektocht leidt Paula van L.A. naar Mexico. De nieuwste thriller van Suzanne Vermeer, Koraalrif, is deze week de hoogste nieuwe binnenkomer in De Bestseller 60 en bereikt de tweede positie.

Zes dagen per week de trein van 6:20
Een voormalig Army Ranger werkt als financieel analist op Wall Street wanneer een collega wordt vermoord en Homeland Security hem onder druk zet zijn baas te bespioneren. Travis ontdekt dat de financiële wereld waarin hij verstrikt is geraakt, net zo dodelijk en verraderlijk is als de oorlogen die hij achterliet. De 6:20 man van David Baldacci staat nieuw in De Bestseller 60 op de 5e plaats.

Jeugdklassieker in De Bestseller 60
Meneer Kreitjes en zijn zonen jagen op eenden, iets dat hun buurmeisje verschrikkelijk vindt. Om hen te stoppen zwaait ze met haar tovervinger. De volgende dag ontdekken de Kreitjes dat zij niet langer de jagers zijn, maar dat er op hén wordt gejaagd. De jeugdklassieker De tovervinger van Roald Dahl komt deze week in een nieuwe uitgave De Bestseller 60 binnen op de 17e plek.

Zo snel kun je zeven talen leren lezen
Je kent Nederlands en spreekt fatsoenlijk Engels. Je Frans en Duits zijn weggezakt, maar zitten nog ergens in je hoofd. De zeven talen die dit boek je leert, lijken sprekend op de vier die je al kent. Daar kan de vertaalfunctie van Google niet tegenop. Zeven talen in zeven dagen van Gaston Dorren is terug in De Bestseller 60 deze week op de 30e plaats.

Een mijnenveld waar de moedermaffia heerst
Als Poppy na haar wereldreis intrekt bij haar nieuwe liefde in Amsterdam-Zuid, blijken daar eigen regels te gelden. Na de geboorte van hun zoontje is de roze wolk ver te zoeken en verandert Zuid in een mijnenveld waar de moedermaffia heerst en altijd meekijkt. Zuid-moeders breken niet van Kimberley Klaver komt opnieuw De Bestseller 60 binnen en belandt dit keer op de 53e positie.

Naar het volledige artikel

Bron: De Bestseller 60


Reacties op: De Bestseller 60 van week 31: Zo onzichtbaar mogelijk door het leven

Gerelateerd