Advertentie

Hebban Newsroom

07
juli 2020
om 14:00

Hugo Luijten komt met nieuw 'Undercover' verhaal in boekvorm

De populaire Netflix-serie Undercover krijgt een spin-off in boekvorm. Thrillerauteur Hugo Luijten schrijft een gelijknamige thriller die in het najaar van 2020 zal verschijnen.

Begin september komt het langverwachte tweede seizoen van Undercover op Netflix – in 2019 in Nederland de populairste serie op de streamingdienst. Daarnaast verschijnt rond eind september ook de thriller Undercover, geschreven rond personage Bob Lemmens uit de serie. In het boek komt de undercoveragent (in de serie gespeeld door Tom Waes) terug, maar verder is er een geheel nieuwe verhaallijn.

Twee Limburgen
De thriller komt tot stand in samenspraak met De Mensen, het productiehuis van de serie en vertoont dus enkele vertrouwde elementen voor de Netflix-kijker. Zo speelt het boek ook in Belgisch en Nederlands Limburg: als decor koos de auteur de grensstreek tussen Maaseik en Roermond. Daarnaast speelt ook Antwerpen een rol. De uit Nederlands Limburg afkomstige Luijten woont in Antwerpen, hetgeen deze keuze verklaart.

Over Undercover

In een poging om de witwaspraktijken van een criminele bende aan het licht te brengen, infiltreert undercoveragent Bob Lemmens in een gokkastenimperium in de Limburgse plattelandsgemeente Kinrooi, nabij de Nederlandse grens.


Bob raakt steeds meer verwikkeld in de duistere zaakjes van de gokfamilie en wanneer er een dode valt, dreigt het ook voor hem fataal af te lopen...

Undercover wordt voor uitgeverij Lannoo geschreven door Hugo Luijten, van wiens hand bij deze uitgever eerder al de goed ontvangen thrillers Verast, De Brexitmoorden en Het jaar van de slang verschenen.Bron: Persbericht

Over de auteur

Hebban Crew

1958 volgers
3 boeken
3 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Hugo Luijten komt met nieuw 'Undercover' verhaal in boekvorm

Gerelateerd