Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban Newsroom

20
juni 2024
om 07:00

Lees een ver boek voor de Hebban Reading Challenge 2024

Wekelijks lichten we een van de Hebban Reading Challenge checklist categorieën uit en geven we je tips in alle genres, van prompt af te vinken tot bijzondere interpretaties. Zo zit je nooit om een boek verlegen. Pak de verrekijker er maar vast bij, want deze week lezen we een ver boek. 

De Challenge boekentip van de week is Uitbarsting van Michael Crichton en James Patterson, vertaald door Angelique Verheijen. Michael Crichton, bedenker van klassiekers als Jurassic Park en Westworld, overleed al in 2008. Jarenlang werkte hij aan een groot project over een vulkaanuitbarsting op Hawaï en na zijn vroegtijdige dood nam zijn weduwe de tijd om een auteur te kiezen die het verhaal kon afmaken. James Patterson ontving van haar uiteindelijk Crichtons aantekeningen en het onafgemaakte manuscript om het af te maken. Uitbarsting combineert de visie van Crichton met het tempo van Patterson. Het is een verhaal dat van ver moest komen – Crichton werkte er zelf al jaren aan en sinds zijn dood zijn er zestien jaar verstreken. Het resultaat is een zenuwslopend boek over een vulkaanuitbarsting die op het punt staat een deel van Hawaï te vernietigen. Maar een geheim dat decennialang door het leger wordt bewaard blijkt nog destructiever dan de vulkaan.

Wil jij meer tips in verschillende genres? Klik snel op onderstaande knop en ontdek welke boeken nog meer passen in deze categorie. 

Naar het volledige artikel

Over de auteur

Hebban Crew

2562 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Lees een ver boek voor de Hebban Reading Challenge 2024

Gerelateerd