Advertentie

Hebban Newsroom

05
oktober 2019
om 09:51

Paagman opent winkel in Westfield Mall of the Netherlands

De bekende Haagse boekhandel Paagman opent begin 2020 een gloednieuwe winkel in de toekomstige Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam. Voor Paagman is het na twee winkels in Den Haag en een in Delft de vierde winkel.

Het nieuwe boekenconcept van bijna 700 vierkante meter in de toekomstige Westfield Mall of the Netherlands is niet alleen een bijzondere stap in de ontwikkeling van het familiebedrijf Paagman – het is bovendien voor het eerst in ruim 15 jaar dat in Nederland een geheel nieuwe boekwinkel van deze omvang wordt gerealiseerd. Deze nieuwe vestiging van Paagman onderstreept daarmee het vertrouwen dat Paagman heeft in zowel het nieuwe winkelcentrum als het bestaansrecht van innoverende boekwinkels.

Fabian Paagman, algemeen directeur van Paagman: “Wij voelden ons vanaf het eerste begin al aangesproken door de ambities van Westfield Mall of The Netherlands. Deze sluiten aan op datgene waar wij als boekhandel voor staan: innovatief en hoogwaardig, maar tevens toegankelijk en zeer aantrekkelijk. We willen als boekhandel blijven vernieuwen, inspireren en verleiden. We zijn er om de boeken en literatuur te vinden die je zoekt, maar vooral ook om datgene te bieden waar je níet direct naar op zoek bent, maar wel wilt lezen, wilt weten, wilt beleven en wilt hebben. Dat sluit zonder meer aan bij Westfield Mall of the Netherlands in het ambiteuze winkelconcept dat ze realiseert aan de rand van Den Haag.”Bron: Persbericht

Over de auteur

Sander Verheijen

931 volgers
442 boeken
23 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Paagman opent winkel in Westfield Mall of the Netherlands