Advertentie

Hebban Newsroom

10
oktober 2019
om 09:16

Vijftigste boek van Caja Cazemier over gevolgen van lachgas

Lachgas, alle media schrijven erover en het is een hot item in de politiek. Bij uitgeverij Ploegsma verschijnt een boek voor jongeren dat lezers alert maakt op de gevolgen van lachgas, softdrugs en alcohol. Roes van Caja Cazemier vertelt het verhaal van Yvar en Lola en hun vriendengroep waarin drank en drugs een grote rol spelen. Het boek wordt volgende week gepresenteerd op het Leeuwarder Lyceum Piter Jelles.

Over Roes

Ze komen bij elkaar in de klas te zitten, Yvar en Lola. Algauw ontstaat er een hechte vriendengroep. Het leven is een feestje dat hoognodig gevierd moet worden. En wel nu! Drank en lachgas horen daarbij… Dat pakt voor elk van de vrienden anders uit. Want niet alleen hun karakters zijn verschillend, de reacties van hun ouders ook. 

Over Caja Cazemier

Caja Cazemier werd op 5 september 1958 in Spijkenisse geboren, maar ze groeide op in Groningen. Na de middelbare school ging ze er Nederlandse taal- en letterkunde studeren en stond 12 jaar voor de klas. Al meer dan 20 jaar combineert ze het schrijven met schoolbezoeken. Daarnaast is ze jongerencoach. 

Roes is verschenen bij uitgeverij Ploegsma.Bron: Persbericht

Over de auteur

Hebban Crew

1635 volgers
3 boeken
3 favoriet


Reacties op: Vijftigste boek van Caja Cazemier over gevolgen van lachgas

Gerelateerd

Over

Caja Cazemier

Caja Cazemier

Caja Cazemier is een bekende Nederlandse jeugdboekenschrijfster. Ze debuteerde i...