Goed in elkaar gezette misdaad
Boven verwachting leuk boek. Een vlot geschreven thriller waarbij journalist McEvoy een serie moordenaar op het spoor komt.
Alles lijkt tegen te zitten maar met behulp van 2 'partners', een tolerante baas, scherpe analyses en vooral veel lef komt hij steeds een stapje dichterbij.
Wat mij met namen aanspreekt is hoe (auteur) Connely de misdaad heeft opgezet en dit op een duidelijke manier weet over te brengen. DNA onderzoek wordt vaak 'CSI like' gebruikt (is er een DNA match, case closed). Voor deze thriller is goed onderzoek gedaan en dit zie je terug in het verhaal.
Het boek neemt je mee door de wijken van LA. Laat je nadenken over de capaciteiten van FBI en andere instanties. Het is spannend en grijpend tot de laatste letter van het boek.