Geen zware kost maar wel erg vermakelijk

AdamvanA 09 februari 2023
Je wordt met dit boek meegenomen met student kyria en detective Maud Mertens. Er is een bizare moord gepleegd en beide personen zoeken stukjes info en verbanden bij elkaar om de dader te vinden. Wie lost het mysterie op en wat is het motief van de dader. Totdat er een 2e moord wordt gepleegd en nieuwe verbanden worden ontdekt. Je krijgt een beetje sherlock holmes feeling met hoe de dader wordt getraceerd. Ik heb mij zeer vermaakt met dit boek. Boek was binnen de kortste keren uit. Een aantal plots waren voorspelbaar maar toch ook zeer aantrekkelijk om te lezen. Met kippenvel sommige spannende stukken gelezen. De gruweldaden zijn zo omschreven alsof je er zelf bij bent. Al met al een prachtig boek. Geen zware kost maar prima voor met vakantie of de vrije avond uurtjes.

Meer recensies van AdamvanA