Het voelde als een aflevering van GTST
Toen aangekondigd werd dat dit boek uitgebracht zou worden heb ik hem gelijk besteld. Het verhaal sprak mij ontzettend aan en het thema huizen kopen in een bizarre woningmarkt is natuurlijk ontzettend actueel.
Het verhaal wordt verteld vanuit Margo. Margo is zoekende op de woningmarkt, maar vist samen met haar man Ian altijd achter het net. Dan komt ze haar droomwoning tegen en zet ze alles op alles om deze te bemachtigen. Hierin gaat Margo veel te ver!
Het verhaal is vermakelijk om te lezen, maar een thriller is het in mijn ogen niet. Het gehele boek heeft mij bijna geen spanning gegeven. Het leest lekker weg, maar in mijn ogen zat ik het weekoverzicht van Goede Tijden Slechte Tijden te lezen. Ja, er gebeurd genoeg in het boek, maar nee helaas geen thriller.
Daarom geef ik het boek 3⭐
Zou ik de volgende keer weer een verhaal van deze schrijfster lezen? Ja, dat wel. Ik heb genoten van het verhaal, maar mijn verwachtingen lagen waarschijnlijk te hoog.
Daarom geef ik het boek 3⭐