Rauw en puur verhaal
Toen ik het boek van Stephanie Tency voorbij zag komen wist ik in eerste instantie niet wie Stephanie was. Maar de titel pakte mij en de optie stond er om alvast het begin van het boek lezen. Het wekte mijn interesse en ben het gaan lezen. Ik was daarna gelijk helemaal gepakt door het verhaal.
Afgelopen week ontving ik het boek van Lev Uitgevers en heb ik mezelf gistermiddag heerlijk op de bank geïnstalleerd om het verhaal te lezen. En wat voor verhaal! Binnen 3,5 uur had ik het boek uit.
Ik wilde gewoon blijven lezen, ik wilde weten hoe de verhalen die Stephanie vertelde verder gingen en hoe alles zou gaan aflopen.
Het boek is echt een rauw en puur verhaal van Stephanie zelf. Hoe zij de belevenissen in haar leven heeft beleefd en wat voor impact dit op haar gehad heeft. De verhalen worden duidelijk, maar ook heel emotioneel geschreven. Meerdere keren had ik het gevoel dat ik haar wilde wegsleuren uit de situatie doordat ik helemaal in het boek zat.
Diep respect voor wat ze allemaal meegemaakt heeft en dit op zo’n manier heeft kunnen beschrijven in het boek.
Naast de verhalen laat Stephanie ook via haar Instagram filmpjes en foto’s zien van situaties vanuit het boek. Zeker een aanrader dit boek.
Ik geef het boek 4⭐omdat ik toch wel iets mis in het boek. Namelijk stukjes waarin Stephanie ook zichzelf dingen verwijt in bepaalde situaties. Dit zou het geheel (in mijn ogen) voltooien.
Ik wil Lev Uitgevers bedanken voor het versturen van dit recensie-exemplaar!
Ik wil Lev Uitgevers bedanken voor het versturen van dit recensie-exemplaar!