Advertentie

Hollis Brite is opgegroeid in Keresken Castle, samen met de andere dochters van adel, in de hoop de aandacht van de toekomstige koning te trekken. De jonge koning Jameson van Coroa is eigenlijk nooit op zoek geweest naar een echtgenote, totdat hij Hollis ontmoet. Als Jameson haar de liefde verklaart, is Hollis dolblij. Maar terwijl hij haar het hof maakt, realiseert Hollis zich dat de eindeloze stroom cadeaus en aandacht gepaard gaan met torenhoge verwachtingen.
Met een bezoek van de koning van Isolte in het vooruitzicht, ziet Hollis een kans om aan Jameson – en zichzelf – te bewijzen dat ze een geschikte koningin is. Maar wanneer ze een vreemdeling ontmoet die recht in haar hart lijkt te kijken, vraagt Hollis zich af of een leven met Jameson in het paleis een droom is die uitkomt, of een nachtmerrie die nooit eindigt.

Ik was zeer benieuwd naar hét nieuwe boek van de veelbelovende Kiera Cass - bekend van de Selectie serie. Met die serie werd ze bekend. Ik vond dit boek echt heel leuk om te lezen. Je raakt verzeild in een verhaal wat zowel sprookjesachtig als beangstigend is, met verrassende gebeurtenissen die je niet ziet aankomen. Echter baalde ik enorm dat er zoveel typ / taal- en grammaticafouten in het boek zaten. Dit maakte de leeservaring minder.

Over Kiera Cass’ schrijfstijl valt niet te twisten. Ze houdt je vast tot aan het einde en weet met de verrassende gebeurtenissen je ook vast te houden. Ik moest wel inkomen in het begin, maar al gauw zat ik verweven in een giftige en sprookjesachtige wereld met koning Jameson en Lady Hollis.

Ik heb van dit boek genoten, maar vond het einde ergens teleurstellend. Dat kwam voor mij teveel overeen met de Selectie en zat totaal geen spanning in. Dus daarom geef ik dit boek 4 sterren

Reacties op: Mooi boek, maar jammer einde

90
De beminde - Kiera Cass
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners