Een heerlijke terugkeer nar de kleine bakkerij!
Wat een genot om weer terug te keren naar Mount Polbearne! Een nieuwe zomer in de kleine bakkerij voelde voor mij als thuiskomen. Jenny Colgan weet als geen ander die warme, knusse sfeer neer te zetten waar ik al sinds het eerste boek van deze serie zo van hou.
Ik heb alle boeken over de kleine bakkerij gelezen, en toch weet Colgan me steeds opnieuw te raken met haar charmante personages, humor en de heerlijke beschrijvingen van het leven aan zee. Polly blijft een geweldig hoofdpersonage en voelt ondertussen aan als mijn beste vriendin.
Ze is nuchter, hartelijk en heeft een groot hart voor mensen én voor brood. De terugkeer van bekende gezichten voelde als het weerzien van oude vrienden, en ik heb genoten van de nieuwe ontwikkelingen in hun levens.
Kortom: Dit vierde deel is een echte aanrader voor iedereen die houdt van hartverwarmende feelgood, zeezicht en versgebakken brood. Ik hoop stiekem dat Jenny Colgan nog lang niet klaar is met de kleine bakkerij, want ik blijf dolgraag terugkomen naar Mount Polbearne!