Meer dan 7,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid

Fantastisch ! Dikke 5 sterren *****

Alitjeuh 03 maart 2026
Wat een rit, dit boek! Eén voor één van Freida Mcfadden leest zo ontzettend vlot dat ik het in een paar dagen volledig heb verslonden. Vanaf de eerste pagina zit je in het verhaal en voor je het weet ben je alweer tientallen hoofdstukken verder. Het is zo'n thriller waarbij je denkt: nog één hoofdstuk dan... en ineens is het midden in de nacht.
Mcfadden weet perfect hoe ze spanning moet opbouwen. De sfeer is beklemmend en je voelt constant dat er iets niet klopt. De personages worden net genoeg uitgediept om je mee te trekken in hun twijfels en geheimen, maar tegelijkertijd blijf je als lezer zelf ook wantrouwig. Iedereen lijkt iets te verbergen.

En dan die plottwist op het einde...wauw. Die zag ik echt niet aankomen. Ik was volledig op het verkeerde spoort gezet en was er nochtans zo zeker van dat ik het mysterie had doorzien. Niet dus! Alles viel op het einde op zijn plaats, maar op een manier die me compleet verraste. Heerlijk wanneer een thriller je zo kan misleiden zonder ongeloofwaardig te worden.

Voor mij is dit absoluut een dikke 5/5. Spannend, meeslepend en onmogelijk om neer te leggen. Een aanrader voor iedereen die houdt van psychologische thrillers met een genadeloze twist!

Meer recensies van Alitjeuh

Het voortbestaan van de monarchie hangt aan een zijden draadje. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.