Wat een mooi verhaal
Jackie, is niet meer veilig thuis, na een nieuwe aanval van haar ex vriendje Stijn neemt haar moeder een drastisch besluit. Ze wil dat Jackie bij haar vader gaat wonen, heel ver bij Stijn vandaan. Haar vader woont in Los Angeles en ze hebben elkaar nog nooit ontmoet en ook beide weten niet of ze dat wel willen.
Zal het Jackie lukken om een nieuw leven op te bouwen ver weg bij haar oude leven? Lukt het haar om gevoelens en kwetsbaarheden met haar vader en haar nieuwe vrienden te delen en om misschien wel open te staan voor een nieuwe liefde?
En lukt het om verborgen te blijven voor die gestoorde Stijn?
Zo wat een mooi verhaal is dit! Vanaf de start zat ik al gelijk in het verhaal. In het begin leer je eerst de meeste personages kennen, maar dat is allemaal heel fijn geschreven en dan kom je in een rollercoaster terecht waardoor het verhaal echt niet weg te leggen is en je alleen maar weten: Hoe gaat het verder? Ik heb echt iedere vrije minuut gebruikt om verder te lezen en zelfs in de nacht lag ik nog te woelen om de personages. Het verhaal is heel mooi geschreven en ik heb menig keer met tranen over mijn wangen zitten lezen, maar ook soms met een big smile. Jackie heeft echt veel meegemaakt, Stijn heeft haar echt heel erg beschadigd, zowel geestelijk als lichamelijk en dan een nieuwe start maken in een hele andere wereld, vraagt om een sterk en veerkrachtig vrouw en man wat is zij dapper. Na dit verhaal moet je echt even bijkomen. Het verhaal is geschreven vanuit de derde persoon, ik vind dat meestal iets minder fijn lezen, maar bij dit verhaal was het voor mij geen issue, want ik was zo in het verhaal gezogen.
Bedank Miranda dat ik dit verhaal mocht lezen.
Dit boek komt op 24 april uit, als paperback en ebook.
Ik kan alleen maar zeggen. Een hele dikke must read
Let op: Triggerwarning: huiselijk geweld en stalking