Wat een rollercoaster
Wauw, wat een rollercoaster is dit. Zoals altijd weet Jennifer je in het leven van de personages in te sleuren en het enige wat je wil is weten hoe dit verder gaat en net als je denkt, nu gaan we even een rustig moment tegemoet, gebeurt er weer iets wat hun levens op zijn kop zet. Het verhaal is geschreven vanuit beide personages en dat leest voor mij toch tijd wel het fijnst. Het hele verhaal is perfect uitgewerkt, alles is voelbaar en het is filmisch geschreven. Het is spannend, er is liefde, er is humor en een extra rauw randje waar ik zo van hou. Kortom Jennifer heeft een pareltje geschreven van zeker in mijn favoriete boeken van 2026 komt. Het verhaal begint met het verleden van Chloë en daarna komt er een sprong naar het heden. Ik heb echt af en toe zitten gruwelen van wat er in het verleden is gebeurd bij Chloë. In het verhaal komen ook Fabian en Riley uit Strijdlust voorbij. Sam komt ook in dat verhaal voor en oh wat ben ik blij dat hij zijn eigen verhaal heeft gekregen. Ik kan alleen maar zeggen: Ga dit boek lezen!
Waar gaat het over:
Chloé:
Het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn. Dat is een understatement.
Ik verloor mijn zus op een veel te jonge leeftijd. Haar dood veranderde me en bracht bovendien een duister geheim aan het licht.
Ik moet er alles aan doen om niet als haar te eindigen. Echt alles. Als ik wil ontsnappen aan de ijzeren greep van mijn vader en zijn belachelijke plannen, dan moet ik vluchten. Niet zomaar vluchten, maar volledig verdwijnen.
Mijn zus kon ik niet meer redden. Mezelf wel.
Ik wil leven. Ik wil vrijheid.
Maar om die vrijheid te krijgen, zal ik eerst moeten sterven.
Sam:
Ik ben geen ideaal vriendjesmateriaal. Liefde was nooit iets waar ik in geloofde.
Tot Chloé opdook in Red Velvet, de cocktailbar van een goede vriend. Ze trok onmiddellijk mijn aandacht en ik krijg haar niet meer uit mijn hoofd.
Helaas is het te mooi om waar te zijn.
Als de waarheid aan het licht komt, lijkt alles wat we samen opgebouwd hebben in elkaar te vallen.
Ik wil alles op alles zetten om haar te houden. Om haar te beschermen en vooral ... om wraak te nemen op de demon uit haar verleden.
Dankjewel Jennifer dat ik mee mocht doen met deze blogtour.
Het verhaal bevat best heftig scenes, dus lees zeker de Triggerwarnings voordat je eraan begint, als je zeker wil weten of het geschikt is voor jou.