Colin

Amandav.d.Velden 24 september 2025
Oh eindelijk is daar het zesde deel van deze geweldige serie. Ik heb uitgekeken naar het verhaal van Colin. Ook deze keer is het weer een feestje om te lezen. Cora schrijft zo fijn, in een heerlijke flow lees je dit verhaal zo weg. Het verhaal zit zo goed in elkaar en je kan alleen maar van de personages gaan houden. Naast de issues van de mannen heeft Cora ook altijd ruimte voor chaos en heerlijke humor. Ik moest soms echt zo hard lachen. Als klap op de vuurpijl zit er in Daniel, het zoontje van Colin en echt hij is so cute. IK meld mij bij deze aan om een keer op te passen. Ik ben echt mega fan van deze serie. Deel één en deze zijn mijn favoriete. Ik kijk alweer uit naar het volgende deel.
Waar gaat het over.
Colín leeft voor zijn zoon. Al is het als alleenstaande vader niet makkelijk. Hij besluit op zoek te gaan naar een partner die hem steunt en helpt om de controle wat losser te laten. Daten lukt alleen niet zo, de meeste zijn regelrechte rampen. Misschien is hij alleen weggelegd om een goede vader te zijn.
Ethan woont sinds kort naast Colin, maar echt goede buren zijn ze nog niet. Maar wat begon als een roekeloze vete, verandert in een aantrekkingskracht tussen beiden mannen, maar ziet Ethan een relatie met Colin zitten en zal hij wel een vader kunnen zijn voor dat lieve charmante kereltje? En is hij überhaupt wel geschikt als partner, hij is tenslotte niet geschikt als relatie materiaal….,

Meer recensies van Amandav.d.Velden

Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!

Een ontroerende en betoverende roman over familie, herinneringen en hoop, waarin het verleden van Libanon wordt verweven met de zoektocht van twee Canadese zussen naar hun roots. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.

Na de mysterieuze dood van haar beroemde moeder ontvangt Mackenzie brieven die duistere geheimen onthullen achter haar moeders succes. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.